Nyári esték 2013. kastélykoncertek fellépői
Online Lapcsoport Kft.

2013.06.22. 19 óra Wekerle kastély

Casta Diva c. zenés monodráma

A történetből megismerhetjük Schodelné Klein Rozália operaénekes életét, aki Nyáry Pál kedvese volt, aki ma is Nyáregyháza temetőjében nyugszik, és aki ről a Normafa  a nevét kapta.

Baranyi Ferenc Kossuth-díjas költő írta a darabot, amelyet Pánti Anna operaénekes és Hegedűs Valér zongoraművész ad elő a Kápolnában.

 

2013.07.06. 19 óra Plósz kastély

Steve Taylor/ Szabó István pánsípművész

A művész évtizedek óta kápráztatja el a pánsíp csodálatos hangjával. Virtuóz játéka magával ragadó. Eddig 4 zenei albuma jelent meg.

A világ 10 legjobb pánsíposa között tartják számon. Svédország,Svájc és Amerika gyakori helyszínei szereplésének.

A koncert első felében klasszikus műveket ad elő (Bach, Szmetana, Purcell, Beethoven) , míg a második felében ismert  könnyűzenei dallamokat .

 

2013.07.27. 19 óra Ugody kastély

Szulák Andrea és a Kecskeméti Jazz Orchester

Szulák Andrea hazánk egyik legismertebb és legkedveltebb énekesnője . Előadásában örökzöld slágerek csendülnek fel a jazz és a musical dalok között.

A koncerten közreműködik a  17 tagú Kecskeméti Jazz Orchester.

 

2013.08.17. 19 óra Muzsik kastély

Francia sanzonok

Micheller Myrtill és együttese ( 2 gitáros, 1 nagybőgős, 1 dobos) a francia sanzonok világával ismerteti meg a közönséget.

A gyönyörű énekesnő csodálatos hangja és Pintér Tibor gitáros kiemelkedő tehetsége biztosíték a kellemes nyár esti hangulathoz. (Ők ketten 2000-ben alapították meg duójukat.)

Az énekesnő a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen szerzett diplomát, több együttesben működik közre, két saját együttese van. Énektanára volt a Megasztár tehetségkutató vetélkedőnek.

Black Magic Band

Az együttes 2000-ben alakult képzett zenészekből és zenét kedvelő barátokból . (5 fő)

Színvonalas zenélésük számait leginkább külföldi és magyar régi és mai slágerek köréből választják. Igazi retró hangulatban lesz részünk. Akinek kedve lesz, akár táncolhat is!

2013-04-15