Játék, móka, kacagás, öt napon át!
Online Lapcsoport Kft.

Július második hetében birtokba vették a gyerekek a Művelődési és Sportház épületét. A Nyári Játszónapok keretében öt napon keresztül reggeltől késő délutánig színes, változatos programokkal vártuk az apróságokat.

A sportcsarnokban sport és ügyességi játékokon, vetélkedőkön vehettek részt a gyerekek. A már megszokott kommandós és székfoglalós játékok mellett, ismét nagyon népszerűek voltak a bobo-car kisautók, az óriás trambulin, és a különleges rollerek, melynek használatát pillanatok alatt megtanulták a legkisebbek is.

Az idén sem maradhatott el a kicsik egyik kedvence, a vízi csúszda. A nagy melegben jól esett a vizeslufi elkapó verseny és a vizes kalap játék. Új sporteszközünkön, a két fa közé kifeszített légtornász szalagon, lányok és fiúk egyaránt próbára tették ügyességüket. Jó móka volt a lufira lövés vízipuskával, és a vizet spriccelő polip alá rejtett cukorkák megszerzése is. A mozi teremben mesefilmet néztek meg a gyerekek, melynek hangulatát tovább fokozta a papírtölcsérből elfogyasztott pattogatott kukorica.

Sokan hasznos ismeretekre tettek szert a kresz totóval és akik a mozgásos játékban elfáradtak, pihenésként találós kérdéseket fejtethettek meg. A nyelvtörők mindenkit nevetésre késztettek.

Az öt nap során új barátságok szövődtek, mind a helyi, mind az Albertirsáról ide látogató gyerekek között.

Reméljük, hogy a játékkal együtt töltött idő, az együtt játszás öröme felejthetetlen pillanatokat szerzett sok kisgyereknek.

Tartsatok velünk augusztus 5-9-ig, amikor is újabb játszóhétre várunk minden gyereket!

A részletekről érdeklődni lehet a kihelyezett plakátokon, személyesen és az 53/374-017-es telefonszámon!

Ne felejtsétek! Játszani, együtt játszani jó!!!

alt

2013-07-22